Oranje Shownieuws

Oranje Shownieuws Het laatste nieuws uit de Nederlandse muziek industrie

 • Ronnie Tober brengt op veler verzoek het winternummer 'Onzekerheid' uit
  on 20 november 2019 at 18:30

  Ronnie Tober behoeft bij de meesten geen verdere uitleg. Hij kwam in 1963 naar Nederland en was te zien op 27 december van dat jaar in het legendarische TV- programma 'Voor de Vuist weg' van Willem Duys. Ronnie was toen 18 jaar. Bij dat programma zat de grote kleine man Willy Alberti, die bracht hem naar platenmaatschappij Phonogram en daar maakte Ronnie zijn eerste plaat.

 • De Good Life Federation zorgt voor heimwee naar die zonnige warme zomer
  on 20 november 2019 at 14:44

  De winter komt eraan, de dagen worden korter en buiten begint het al behoorlijk koud te worden. Met de nieuwe single van The Good Life Federation krijgt men heimwee naar die zonnige warme zomer. De nieuwe single ''Don't Walk Away'' is de opvolger van een vorig jaar uitgebrachte single met als titel ''I Don't Wanna Be Alone''. Deze single was zowel in het Engels als in het Nederlands uitgebracht.

 • Richard Grand ademt life muziek uit
  on 20 november 2019 at 14:24

  In een promotiefilmpje dat Richard Grand in 2017 op YouTube plaatste kun je al zien en proeven dat de feelgood sound van oa. Earth Wind and Fire bij hem past. Er is in een paar jaar tijd veel veranderd omtrent de persoon Richard. Omdat hij steeds meer opdrachten kreeg in casino's en bij grote bedrijfsfeesten heeft hij besloten om z'n oorspronkelijke naam Richard van Twiller voor deze tak van sport om te vormen.

 • Plankgas is terug met 'Vandaag gaat het gebeuren'
  on 20 november 2019 at 12:33

  PLANKGAS is terug! Zijn vorige single "Ik Will'em" was een hit onder de feest DJ's in het land en bracht menig feestganger een grote glimlach op het gezicht. PLANKGAS staat garant voor non stop feest waarin coneffti, bier, springen en zingen de hoofdingrediënten zijn. Stilstaan is geen optie en gezelligheid staat voorop. Met deze nieuwe single gaat PLANKGAS even terug naar het bekende.

 • Arno Sloot ziet z'n muzikale toekomst dankzij Manfred Jongenelis rooskleurig in
  on 20 november 2019 at 10:42

  Soms val je van de ene verbazing in de andere. Dat geldt zeker als je je verdiept in Arno Sloot. Deze uit Sint-Michielsgestel afkomstige zanger blijkt ook een ontzettend populaire vlogger te zijn. In het dagelijks leven werkt hij als stukadoor op de bouw en spuwde vijf jaar geleden z'n gal in een filmpje dat hij plaatste op Facebook. Op die bewuste dag was het stervenskoud op de bouw.