Oranje Shownieuws

Oranje Shownieuws Het laatste nieuws uit de Nederlandse muziek industrie

 • JM Music verwelkomt Joey Kramer en Michael Pigge
  on 22 september 2019 at 08:03

  Afgelopen week hebben Joey Kramer en Michael Pigge een platencontract getekend bij JM Music. In eerste instantie was het de bedoeling van JM Music, dat gerund wordt door Jaman en Michael Smit, om een 'kleine stal' te onderhouden. Inmiddels hebben de mannen in Olst een nieuw kantoorpand ingericht met als doel te groeien.

 • Uitsmijter tijdens optredens wordt nieuwe single voor duo Espada
  on 21 september 2019 at 11:23

  Duo Espada komt met nieuwe single "Je zegt 't wel, maar je doet het niet". Dit nummer zingen zij al jaren als uitsmijter tijdens optredens. Het is een oud nummer wat Siska & The Nightbirds ooit hebben opgenomen. Bij elk optreden wat Duo Espada doen zingen zij dit nummer en zien dan hoe jong en oud dit mee zingt. Reden genoeg om dit opnieuw op te nemen.

 • Ramon Sandbergen wil dat we ontspannen
  on 20 september 2019 at 18:52

  De boodschap van de nieuwe single 'Al je zorgen aan de kant' van Ramon Sandbergen is dat we meer moeten ontspannen. "Het dagelijkse leven wordt steeds intenser", aldus de zanger en daarom een lied om je zinnen te verzetten. "Het dagelijkse leven wordt steeds intenser dus we moeten meer ontspannen", vindt Ramon Sandbergen. De nieuwe single 'Al je zorgen aan de kant' is bijna een handleiding daarvoor.

 • Frans Bauer heeft de Oranje Kroon bij TV Oranje
  on 20 september 2019 at 18:47

  Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 23 september is dat 'De Bom', de nieuwe single van Frans Bauer. Het is een voorbode van zijn nieuwe album dat in oktober zal verschijnen, en het belooft meteen heel wat. Dit vrolijke liedje is namelijk in een heel andere stijl uitgevoerd dan de fans van Frans gewend zullen zijn, een soort mengeling van schlager, pop en dance.

 • Sven Versteeg maakt grote sprongen vooruit met 'Jij wordt de mijne'
  on 20 september 2019 at 11:18

  Nadat Sven Versteeg op 22 maart jl. z'n verrassende single 'Liever de liefste' lanceerde kreeg hij tal van positieve reacties. Als kers op de taart werd hij gebombardeerd als Hollandse Nieuwe bij RADIONL en Paradeplaat bij Sterren NL. Het leverde hem veel optredens op bij een aantal grote evenementen. De opvolger 'Jij wordt de mijne' heeft ook alle potentie om hoog in de hitlijsten te belanden.